Over ons (geheim recept)

Sinds onze start zijn wij dagelijks met veel passie bezig om onze klanten te verrassen met onze overheerlijke producten. Bij The Cakery Rotterdamdraait het om delen en dat doen we graag met al onze klanten.

Ons doel

Producten bakken waar onze klant op elk moment van de dag van kan genieten. 

Ons geheim, ook dit delen wij graag met u.

Al onze producten zijn : 

  • Home- en handmade gemaakt 
  • Gemaakt met passie 
  • Gemaakt met kwalitatieve ingrediënten  
  • Vol van smaak 

En dat proef je!

Van onze welbekende Worteltaart tot aan de knapperige Chocolate Chip Cookies, wij hanteren voor al onze producten 100% kwaliteit. Onze producten bevatten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Heb je iets te vieren, een speciale gelegenheid of ben je gewoon toe aan iets lekkers? Dan ben je bij The Cakery aan het juiste adres. Elke dag bakken we onze producten met plezier en doen we wat ons gelukkig maakt. Wij hebben artikelen voor elk moment en elke gelegenheid.

Heb je meer dan 5 dezelfde overheerlijke taarten nodig? Dat is toch te mooi om waar te zijn? Nee hoor, wij maken deze graag voor je klaar. Neem dan wel even contact met ons op via info@thecakeryrotterdam.nl

Onze taarten hebben een doorsnede van 26 cm en zijn verkrijgbaar in 12 punten. Daarnaast zijn alle taarten ook per punt verkrijgbaar in onze winkel.

View More: https://fzohra.pass.us/nadia-salah
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.